Kolej Automotif Naza

0

DRB HICOM Berhad yakin dapat mengubah wajah bandar Pekan, Pahang kepada hab ilmiah automotif serantau menerusi penubuhan Kolej Automotif Antarabangsa ICAM yang memulakan operasi April lalu..NAZA KIA Academy In Pursuit of Excellence. At Naza, excellence has always been our guiding principle. We believe in excellence and a company is as good as its people..KUALA LUMPUR Jan. Kumpulan Naza mempelawa ge nerasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang tersebut. Ketua Pegawai Eksekutif nya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu .Dr. Jagdeep Jassel, CEO, Kolej Naza berkata, sektor automotif merupakan salah satu daripada industri yang terbesar dengan pelbagai peluang pekerjaan dengan pilihan tanpa had sebagai contoh jualan, pemasaran, pembuatan, kejuruteraan atau kimpalan..INFO Kumpulan NAZA mempelawa generasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang itu . Ketua Pegawai Eksekutifnya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu yang luas dengan perkembangan teknologi sentiasa mengalami perubahan, maka individu perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan luas dalam sektor itu..Kursus Automotif ini ditawarkan sebagai pengkhususan dalam kursus Kejuruteraan Mekanikal, meliputi kursus rekabentuk automotif, struktur dan dinamik kenderaan, kuasa dan pemindahan kuasa keretapi , kenderaan aerodinamik, elektronik, ergonomik, bahan automotif dan penghasilan..Fasiliti bengkel automotif kolej vokasional setapak Di sini terdapat sebuah bengkel baru yang menempatkan mesin untuk mengangkat kereta JEK yang serba moden. Bangunan bengkel yang sedia ada pula menempatkan beberapa jenis model enjin kereta antaranya model enjin kereta kancil, bas dan banyak lagi peralatan automotif..SELEPAS membuka tempahan dua minggu lalu, Naza Euro Motors, pengedar jenama Citroen di Malaysia kini mengumumkan Citroen Grand C Picasso dijual pada harga RM, atas jalan termasuk insurans yang boleh didapati di mana mana bilik pameran seluruh negara..ALOR SETAR Nov. Kerajaan negeri tetap optimis akan ada maklum balas positif dari Kerajaan Persekutuan berhubung hasratnya untuk membangunkan Lapangan Terbang Antarabangsa Kulim KXP biarpun perkara itu tidak langsung disentuh dalam pembentangan Belanjawan oleh Menteri Kewangan, Lim Guan Eng semalam..As the market leader in easy to fly drones and aerial photography systems, DJI quadcopters like the Phantom are the standard in consumer drone technology..

ALOR SETAR Nov. Kerajaan negeri tetap optimis akan ada maklum balas positif dari Kerajaan Persekutuan berhubung hasratnya untuk membangunkan Lapangan Terbang Antarabangsa Kulim KXP biarpun perkara itu tidak langsung disentuh dalam pembentangan Belanjawan oleh Menteri Kewangan, Lim Guan Eng semalam..INFO Kumpulan NAZA mempelawa generasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang itu . Ketua Pegawai Eksekutifnya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu yang luas dengan perkembangan teknologi sentiasa mengalami perubahan, maka individu perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan luas dalam sektor itu..DRB HICOM Berhad yakin dapat mengubah wajah bandar Pekan, Pahang kepada hab ilmiah automotif serantau menerusi penubuhan Kolej Automotif Antarabangsa ICAM yang memulakan operasi April lalu..As the market leader in easy to fly drones and aerial photography systems, DJI quadcopters like the Phantom are the standard in consumer drone technology..NAZA KIA Academy In Pursuit of Excellence. At Naza, excellence has always been our guiding principle. We believe in excellence and a company is as good as its people..Kursus Automotif ini ditawarkan sebagai pengkhususan dalam kursus Kejuruteraan Mekanikal, meliputi kursus rekabentuk automotif, struktur dan dinamik kenderaan, kuasa dan pemindahan kuasa keretapi , kenderaan aerodinamik, elektronik, ergonomik, bahan automotif dan penghasilan..Fasiliti bengkel automotif kolej vokasional setapak Di sini terdapat sebuah bengkel baru yang menempatkan mesin untuk mengangkat kereta JEK yang serba moden. Bangunan bengkel yang sedia ada pula menempatkan beberapa jenis model enjin kereta antaranya model enjin kereta kancil, bas dan banyak lagi peralatan automotif..Dr. Jagdeep Jassel, CEO, Kolej Naza berkata, sektor automotif merupakan salah satu daripada industri yang terbesar dengan pelbagai peluang pekerjaan dengan pilihan tanpa had sebagai contoh jualan, pemasaran, pembuatan, kejuruteraan atau kimpalan..SELEPAS membuka tempahan dua minggu lalu, Naza Euro Motors, pengedar jenama Citroen di Malaysia kini mengumumkan Citroen Grand C Picasso dijual pada harga RM, atas jalan termasuk insurans yang boleh didapati di mana mana bilik pameran seluruh negara..KUALA LUMPUR Jan. Kumpulan Naza mempelawa generasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang tersebut. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu yang luas dengan perkembangan teknologi yang .

home listings

 • Kolej Automotif Antarabangsa Icam Pekan Halatuju

  DRB HICOM Berhad yakin dapat mengubah wajah bandar Pekan, Pahang kepada hab ilmiah automotif serantau menerusi penubuhan Kolej Automotif Antarabangsa ICAM yang memulakan operasi April lalu..

 • Naza Kia Academy Naza Automotive Manufacturing

  NAZA KIA Academy In Pursuit of Excellence. At Naza, excellence has always been our guiding principle. We believe in excellence and a company is as good as its people..

 • Naza Tawar Pendidikan Bidang Automotif Nasional Utusan

  KUALA LUMPUR Jan. Kumpulan Naza mempelawa ge nerasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang tersebut. Ketua Pegawai Eksekutif nya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu yang .

 • Bina Kerjaya Dalam Bidang Automotif Bersama Kolej

  Dr. Jagdeep Jassel, CEO, Kolej Naza berkata, sektor automotif merupakan salah satu daripada industri yang terbesar dengan pelbagai peluang pekerjaan dengan pilihan tanpa had sebagai contoh jualan, pemasaran, pembuatan, kejuruteraan atau kimpalan..

 • Naza Tawar Generasi Muda Ceburi Automotif

  INFO Kumpulan NAZA mempelawa generasi muda menyertai Kolej Teknologi dan Perniagaan Naza ke arah pembinaan karier dalam bidang itu . Ketua Pegawai Eksekutifnya, Dr. Jagdeep Jassel berkata, bidang automotif adalah sesuatu yang luas dengan perkembangan teknologi sentiasa mengalami perubahan, maka individu perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan luas dalam sektor itu..

 • Kerjaya Bidang Automotif Pembelajaran Berasaskan

  Kursus Automotif ini ditawarkan sebagai pengkhususan dalam kursus Kejuruteraan Mekanikal, meliputi kursus rekabentuk automotif, struktur dan dinamik kenderaan, kuasa dan pemindahan kuasa keretapi , kenderaan aerodinamik, elektronik, ergonomik, bahan automotif dan penghasilan..

 • Kursus Teknologi Automotif Kolej Vokasional Setapak

  Fasiliti bengkel automotif kolej vokasional setapak Di sini terdapat sebuah bengkel baru yang menempatkan mesin untuk mengangkat kereta JEK yang serba moden. Bangunan bengkel yang sedia ada pula menempatkan beberapa jenis model enjin kereta antaranya model enjin kereta kancil, bas dan banyak lagi peralatan automotif..

 • Naza Page Pandulaju Com My

  SELEPAS membuka tempahan dua minggu lalu, Naza Euro Motors, pengedar jenama Citroen di Malaysia kini mengumumkan Citroen Grand C Picasso dijual pada harga RM, atas jalan termasuk insurans yang boleh didapati di mana mana bilik pameran seluruh negara..

 • Automotif Utusan Online

  ALOR SETAR Nov. Kerajaan negeri tetap optimis akan ada maklum balas positif dari Kerajaan Persekutuan berhubung hasratnya untuk membangunkan Lapangan Terbang Antarabangsa Kulim KXP biarpun perkara itu tidak langsung disentuh dalam pembentangan Belanjawan oleh Menteri Kewangan, Lim Guan Eng semalam..

 • Dji The World Leader In Camera Drones Quadcopters For

  As the market leader in easy to fly drones and aerial photography systems, DJI quadcopters like the Phantom are the standard in consumer drone technology..

Category: Uncategorized
author
No Response

Comments are closed.