Giatmara Automotif Tahap

0
Image Result For Giatmara Automotif Tahap A

Image Result For Giatmara Automotif Tahap A

 • Image Result For Giatmara Automotif Tahap A

Permohonan ke GIATMARA bagi pengambilan program latihan kemahiran kemasukan sepenuh masa bagi tahun boleh dibuat sekarang. Syarat Kemasukan Warganegara Malaysia Sekurang kurangnya berumur tahun pada tarikh permohonan. Bumiputra Keutamaan diberikan kepada penduduk tempatan Sihat tubuh badan dan tidak cacat.Program latihan kemahiran GIATMARA adalah dibentuk berdasarkan konsep modular, praktikal hands on dan employable skills mengikut keperluan semasa dan ditawarkan secara percuma. Program GIATMARA ini merupakan satu usaha ampuh untuk menggalakkan Bumiputera mempertingkatkan kemahiran teknikal mereka dan menjadi.Assalamualaikum saya mohd ismail ingin sangat memohon kerja di puspakom,saya amat berminat berkerja di sana.saya berkelulusan SKM tahap dalam bidang makanikal.saya berharap saya dapat di panggil untuk temuduga.saya memohon jasa baik pihak puspakom .ANAK pertama daripada tiga beradik berusia enam tahun terbabit jatuh dari kediaman mereka di tingkat lima apartmen Apartmen Desa Wangsa Keramat, Jalan Datuk Keramat Hujung, Kuala Lumpur awal .Institution In chronological order, starting with the most recent highest qualification Name of Institution * Country.Tuan Yang Dipertua, saya mohon mencadangkan su paya Rang Undang undang bertajuk "Suatu Akta bagi menggunakan sejumlah wang daripada Kumpulan Wang Disatukan untuk perkhidmatan bagi tahun dan bagi memperuntukkan wang itu untuk perkhid matan bagi tahun itu" dibaca bagi kali kedua..

Assalamualaikum saya mohd ismail ingin sangat memohon kerja di puspakom,saya amat berminat berkerja di sana.saya berkelulusan SKM tahap dalam bidang makanikal.saya berharap saya dapat di panggil untuk temuduga.saya memohon jasa baik pihak puspakom dapat pertimbangkan permohonan saya..Permohonan ke GIATMARA bagi pengambilan program latihan kemahiran kemasukan sepenuh masa bagi tahun boleh dibuat sekarang. Syarat Kemasukan Warganegara Malaysia Sekurang kurangnya berumur tahun pada tarikh permohonan. Bumiputra Keutamaan diberikan kepada penduduk tempatan Sihat tubuh badan dan tidak cacat.Tuan Yang Dipertua, saya mohon mencadangkan supaya Rang Undang undang bertajuk "Suatu Akta bagi menggunakan sejumlah wang daripada Kumpulan Wang Disatukan untuk perkhidmatan bagi tahun dan bagi memperuntukkan wang itu untuk perkhidmatan bagi tahun itu" dibaca bagi kali kedua..Institution In chronological order, starting with the most recent highest qualification Name of Institution * Country.Program latihan kemahiran GIATMARA adalah dibentuk berdasarkan konsep modular, praktikal hands on dan employable skills mengikut keperluan semasa dan ditawarkan secara percuma. Program GIATMARA ini merupakan satu usaha ampuh untuk menggalakkan Bumiputera mempertingkatkan kemahiran teknikal mereka dan menjadi.ANAK pertama daripada tiga beradik berusia enam tahun terbabit jatuh dari kediaman mereka di tingkat lima apartmen Apartmen Desa Wangsa Keramat, Jalan Datuk Keramat Hujung, Kuala Lumpur awal pagi tadi..

home sales

 • Permohonan Kemasukan Program Latihan Kemahiran Giatmara

  Permohonan ke GIATMARA bagi pengambilan program latihan kemahiran kemasukan sepenuh masa bagi tahun boleh dibuat sekarang. Syarat Kemasukan Warganegara Malaysia Sekurang kurangnya berumur tahun pada tarikh permohonan. Bumiputra Keutamaan diberikan kepada penduduk tempatan Sihat tubuh badan dan tidak cacat.

 • Permohonan Kemasukan Program Latihan Kemahiran Giatmara

  Program latihan kemahiran GIATMARA adalah dibentuk berdasarkan konsep modular, praktikal hands on dan employable skills mengikut keperluan semasa dan ditawarkan secara percuma. Program GIATMARA ini merupakan satu usaha ampuh untuk menggalakkan Bumiputera mempertingkatkan kemahiran teknikal mereka dan menjadi.

 • Jawatan Kosong Puspakom Kekosongan Segera

  Assalamualaikum saya mohd ismail ingin sangat memohon kerja di puspakom,saya amat berminat berkerja di sana.saya berkelulusan SKM tahap dalam bidang makanikal.saya berharap saya dapat di panggil untuk temuduga.saya memohon jasa baik pihak puspakom .

 • Ibu Bapa Keluar Rawat Anak Bongsu Anak Sulung Maut Jatuh

  ANAK pertama daripada tiga beradik berusia enam tahun terbabit jatuh dari kediaman mereka di tingkat lima apartmen Apartmen Desa Wangsa Keramat, Jalan Datuk Keramat Hujung, Kuala Lumpur awal .

 • Job Recruitment Online Application Form

  Institution In chronological order, starting with the most recent highest qualification Name of Institution * Country.

 • Memakmur Ekonomi Inklusif Utama Utusan Online

  Tuan Yang Dipertua, saya mohon mencadangkan su paya Rang Undang undang bertajuk "Suatu Akta bagi menggunakan sejumlah wang daripada Kumpulan Wang Disatukan untuk perkhidmatan bagi tahun dan bagi memperuntukkan wang itu untuk perkhid matan bagi tahun itu" dibaca bagi kali kedua..

Category: Uncategorized
author
No Response

Comments are closed.