Automotif Vokasional

0

Pelajar pelajar tingkatan tiga yang akan menduduki Penilaian Menengah Rendah PMR dan berminat menyambung pembelajaran di tingkatan Sekolah Menengah Teknik atau Kolej Vokasional bagi sesi pengambilan tahun bolehlah membuat permohonan sekarang..

Pendidikan Vokasional A .Teknologi Mekatronik . Penyelenggaraan Pesawat . Perakaunan . Pengurusan perniagaan Kemahiran Hidup. B . Teknologi Elektrik . Teknologi Elektronik . Teknologi Automotif . Sistem Komputer dan Rangkaian . Sistem Pengurusan Pengkalan Data dan Aplikasi Web . Teknologi Pembinaan . Pembuatan Peralatan Metal .Kejuruteraan automotif berubah dengan pantas, dengan daripada inovasi terbaru ialah dalam bidang elektronik dan perisian automotif. Sebuah kereta moden hari ini mungkin mempunyai sehingga unit kawalan elektronik Electronic Control Unit dan kenderaan perdagangan capai sehingga unit..Senarai Kolej Vokasional KV Dan Kursus Ditawarkan. Pasti ramai pelajar lepasan Tingkatan PT yang berminat untuk menyambung pengajian menengah atas di Kolej Vokasional KV dan Sekolah Menengah Teknik SMT ..KOLEJ VOKASIONAL SETAPAK menawarkan ALIRAN VOKASIONAL sahaja. Aliran Vokasional yang ditawarkan terbahagi kepada cabang iaitu Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Kursus di dalam cabang ini ialah a TEKNOLOGI ELEKTRIK. b TEKNOLOGI ELEKTRONIK. Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan. TEKNOLOGI AUTOMOTIF .Mekanik Kenderaan Motor Mekanik Automotif. . Pelukis Pelan Kejuruteraan Mekanikal. . Furniture Maker. . Jurubina Bangunan. . Jurubina Bangunan Berasaskan Kayu. . Jurukerja Paip Pemasangan Perpaipan dan Kumbahan. . Pelukis Pelan Senibina. . Juruteknik Elektronik Industri Peralatan..Kolej Vokasional a. Tahun Sijil Vokasional Malaysia b. Tahun Diploma Kolej Vokasional . Sekolah Menengah Teknik SMT menawarkan program pendidikan teknikal peringkat Sijil Pelaran Malaysia SPM . Automotif, Elektrik Elektronik, Fesyen, Katering, Pelancongan, Pengurusan Teknologi Pejabat, Pengurusan Perniagaan .Penafian Kerajaan Malaysia, Kementerian Pendidikan Malaysia dan Kolej Vokasional Melaka Tengah adalah tidak bertanggungjawab bagi apa apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini..Bengkel Automotif Kolej Vokasional Beaufort See what your friends are saying about Bengkel Automotif Kolej Vokasional Beaufort. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they've recommended..SEJARAH KOLEJ VOKASIONAL SETAPAK. Kolej ini telah di tubuhkan pada tahun dan di kenali sebagai Sekolah Menengah Vokasional Kuala Lumpur SMVKL . Dari tahun sekolah ini diletakkan dalam kategori Gred B ..Sambutan Hari Raya Bengkel Teknologi Automotif Kolej Vokasional Kluang.

lexus auto parts

 • Kursus Teknologi Automotif Kolej Vokasional Setapak

  SEJARAH KOLEJ VOKASIONAL SETAPAK. Kolej ini telah di tubuhkan pada tahun dan di kenali sebagai Sekolah Menengah Vokasional Kuala Lumpur SMVKL . Dari tahun sekolah ini diletakkan dalam kategori Gred B ..

 • Senarai Kv Dan Kursus Yang Ditawarkan Permohonan My

  Senarai Kolej Vokasional KV Dan Kursus Ditawarkan. Pasti ramai pelajar lepasan Tingkatan PT yang berminat untuk menyambung pengajian menengah atas di Kolej Vokasional KV dan Sekolah Menengah Teknik SMT ..

 • Permohonan Ke Kolej Vokasional Sm Teknik Dan Sm

  Mekanik Kenderaan Motor Mekanik Automotif. . Pelukis Pelan Kejuruteraan Mekanikal. . Furniture Maker. . Jurubina Bangunan. . Jurubina Bangunan Berasaskan Kayu. . Jurukerja Paip Pemasangan Perpaipan dan Kumbahan. . Pelukis Pelan .

 • Teknologi Automotif Kvmt Edu My

  Penafian Kerajaan Malaysia, Kementerian Pendidikan Malaysia dan Kolej Vokasional Melaka Tengah adalah tidak bertanggungjawab bagi apa apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini..

 • Sambutan Hari Raya Bengkel Teknologi Automotif Kolej

  Sambutan Hari Raya Bengkel Teknologi Automotif Kolej Vokasional Kluang.

 • Bengkel Automotif Kolej Vokasional Beaufort College

  Bengkel Automotif Kolej Vokasional Beaufort See what your friends are saying about Bengkel Automotif Kolej Vokasional Beaufort. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they've recommended..

 • Permohonan Kolej Vokasional Sekolah Menengah Teknik

  Pendidikan Vokasional A .Teknologi Mekatronik . Penyelenggaraan Pesawat . Perakaunan . Pengurusan perniagaan Kemahiran Hidup. B . Teknologi Elektrik . Teknologi Elektronik . Teknologi Automotif . Sistem Komputer dan Rangkaian . Sistem Pengurusan Pengkalan Data dan Aplikasi Web . Teknologi Pembinaan . Pembuatan Peralatan Metal .

 • Program Diploma Kolej Vokasional Dkv Diploma

  Kejuruteraan automotif berubah dengan pantas, dengan daripada inovasi terbaru ialah dalam bidang elektronik dan perisian automotif. Sebuah kereta moden hari ini mungkin mempunyai sehingga unit kawalan elektronik Electronic Control Unit dan kenderaan perdagangan capai sehingga unit..

 • Kursus Yang Ditawarkan Di Kv Setapak Kolej Vokasional

  KOLEJ VOKASIONAL SETAPAK menawarkan ALIRAN VOKASIONAL sahaja. Aliran Vokasional yang ditawarkan terbahagi kepada cabang iaitu Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Kursus di dalam cabang ini ialah a TEKNOLOGI ELEKTRIK. b TEKNOLOGI ELEKTRONIK. Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan. TEKNOLOGI AUTOMOTIF .

 • Cara Memohon Sekolah Menengah Vokasional Teknik Dan Kolej

  Kolej Vokasional a. Tahun Sijil Vokasional Malaysia b. Tahun Diploma Kolej Vokasional . Sekolah Menengah Teknik SMT menawarkan program pendidikan teknikal peringkat Sijil Pelaran Malaysia SPM . Automotif, Elektrik Elektronik, Fesyen, Katering, Pelancongan, Pengurusan Teknologi Pejabat, Pengurusan Perniagaan .

Category: Uncategorized
author
No Response

Comments are closed.